Cătălin Ivan, reacție după ce a fost numit "puști obraznic"

Cătălin Ivan a oferit un punct de vedere după ce a fost numit "puști obraznic" de către Liviu Dragnea.

VEZI ȘI: SCANDAL în PSD. Dragnea: E un puști obraznic

"Este o situaţie agitată, după pierderea unor alegeri. Până nu se va face o analiză serioasă, vor mai fi astfel de situaţii. Nu ştiu cât de puşti sunt, căci, după alegerile europarlamentare, eu am negociat toate funcţiile din Parlamentul European pentru partid şi am obţinut tot ce era de obţiunut. Ca să nu mai spun că în perioada de opoziţie, când era foarte greu pentru PSD, am reuşit să gestionez foarte bine lucrurile de la Bruxelles", a spus Cătălin Ivan, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, comentând astfel declaraţiile lui Liviu Dragnea, care l-a numit "copil obraznic".

"Nu comentez spusele domnului Dragnea, dar cred că în partid nu trebuie să fim evaluați după gradul de simpatie față de anumiți oameni, ci după ceea ce face fiecare pentru partid", a adăugat Cătălin Ivan.

Întrebat dacă ia în calcul o demisie din PSD, acesta a zis: "Cum să demisionez din partid? Nici vorbă. Tensiuni vor fi întotdeauna într-un partid democratic. Este normal să existe tensiuni. Ar fi ciudat să nu existe opinii diferite în cadrul unui partid".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel