Cătălin Ivan, protest la PSD. Marian Neacșu, reacție

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a declarat, luni, că documentele depuse de europarlamentarul Cătălin Ivan privind calitatea de membru al partidului vor fi analizate şi, după ce vor fi coroborate cu cele care se află la PSD Sector 1 şi PSD Iaşi, va fi formulat un răspuns. 

"Am luat notă că domnul Cătălin Ivan desfăşoară aici, la poarta partidului, un demers jurnalistic şi că domnia sa a trimis un set de documente la sediul partidului, documente pe care le vom analiza. Aşa cum ne-a declarat şi a susţinut preşedintele organizaţiei de la Iaşi, domnul Cătălin Ivan nu ar fi membru la acea organizaţie. Preşedintele organizaţiei Sector 1 de la Bucureşti susţine de asemenea că nu este membru la acea organizaţie. În funcţie de documentele pe care domnul Ivan le-a depus astăzi, (...) coroborate cu documentele care se află la cele două organizaţii deja amintite, vom face analiza şi vom da răspunsul", a spus Neacşu luni, la sediul central al PSD. 

El a arătat că nu ştie despre ce cotizaţie vorbeşte Cătălin Ivan şi în ce condiţii ar fi fost plătită. 

"Vă daţi seama că nu am ştiinţă despre ce cotizaţii se încasează la organizaţiile locale de peste tot din ţară. Avem câteva mii de organizaţii locale, n-am de unde să ştiu ce cotizaţii depun şi unde depun aceste persoane", a completat Neacşu. 

Cătălin Ivan a venit luni dimineaţă la sediul PSD pentru a depune mai multe documente care atestă că încă mai este membru al partidului, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel