Urmărește emisiunea live


Cătălin Ivan: "Propaganda băsistă compromite imaginea României"

Cătălin-Ivan
Cătălin-Ivan

Cătălin Ivan, purtător de cuvânt al PSD, a vorbit despre vizita la București a asistentului secretarului de Stat al SUA, Victoria Nuland. Europarlamentarul a spus că această vizită reprezintă un semnal pozitiv dat României, dar a atras atenția că propaganda băsistă ar putea compromite imaginea țării noastre.

„Vizita asistentului secretarului de Stat al SUA, Victoria Nuland, are o conotație profund pozitivă pentru parteneriatul dintre România și SUA și a reprezentat un prilej de reiterare a sprijinului Statelor Unite pentru țara noastră. De asemenea, Victoria Nuland a venit la București pentru a transmite, din partea președintelui Barack Obama, un mesaj de felicitare a Executivului și cetățenilor români pentru împlinirea a 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO și nicidecum pentru a reproșa ceva Guvernului.

 Așa cum ne-am obișnuit, propaganda basistă compromite imaginea României prin mesajele negative promovate. Intoxicările propagate în ultimele zile au fost desființate de către asistentul secretarului de Stat, care nu facut decât să mulțumească țării noastre pentru ce a realizat în cadrul parteneriatului cu SUA. În aceste condiții, reacțiile neadecvate ale propagandei băsiste nu reprezintă decât un indicator al frustrărilor taberei apropiate lui Băsescu", a declarat Cătălin Ivan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel