Cătălin Ivan: Pentru Macovei, prezumția de vinovăție- literă de lege

Catalin Ivan
Catalin Ivan

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, răspunde, pe blogul personal, unui articol postat de Monica Macovei pe blogul său. Cătălin Ivan este de părere că pentru eurodeputat PDL "prezumția de vinovăție este literă de lege".

Europarlamentarul PSD susține că viziunea Monicăi Macovei despre justiție este ca oamenii care "au intrat în contact cu nereguli, fie ei și niște copii, trebuie bagați în dubă, interogați, izolați și intimidați". El pune totul pe seama faptului că este "o fostă procuroare ceaușistă". 

În apărarea premierului

Cătălin Ivan sare și în apărarea premierului Victor Ponta, și el atacat de Monica Macovei. Europarlamentarul PSD explică că Victor Ponta "a avut tot dreptul să ceară explicaţii cu privire la activitatea poliţiştilor la Liceul „Dimitrie Bolintineanu”. Un abuz nu trebuie să rămână niciodată nesancționat, iar șeful Executivului are partea sa de datorie în acest sens".

Cătălin Ivan susține că Monica Macovei este "mult prea orbită de ură că să vadă toate nuanțele unei situații de acest gen". Precizează că cel mai grav este că "își mai permite să dea lecții în acest domeniu". A conchis "rănile pe care le-a lăsat regimul Morar-Macovei în sistem încă nu s-au vindecat complet, iar acest lucru ar trebui să fie un îndemn destul de puternic pentru ca Monica Macovei să se abțină de la comentarii pe tema justiției".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel