Urmărește emisiunea live


Cătălin Ivan: Nu mă tentează funcția de vicepreședinte al PE

catalin ivan
catalin ivan

Europarlamentarul Cătălin Ivan a susținut, luni, la RFI, că se simte onorat că premierul Victor Ponta l-a nominalizat pentru funcția de vicepreşedinte al Parlamentului European, dar postul nu-l tentează în acest moment.  rămasă vacantă după ce Corina Crețu a fost nominalizată comisar european

După desemnarea Corinei Crețu pentru postul de comisar european, funcția de vicepreședinte al PE va reveni tot PSD, iar premierul Victor Ponta consideră că cei care au suficientă experiență pentru a fi "foarte buni" vicepreședinți sunt Ioan Mircea Paşcu, Victor Boştinaru, dar și Cătălin Ivan, acesta din urmă susținând însă că ar fi înclinat să refuze oferta. 

"Mă onorează nominalizarea. Va fi o discuţie în interiorul partidului, dar cred că se va discuta în ordinea asta, cred că dintre cei trei, eu aş fi al treilea şi ca experienţă, poate şi ca dorinţă de a ocupa această funcţie. Deci nu spun că nu m-ar onora, dar nu mă tentează în acest moment să ocup funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului European", a declarat Cătălin Ivan, potrivit căruia decizia urmează a fi luată "după ce se termină cu audierile, cu votul în plen pentru Comisia Europeană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel