Cătălin Ivan, întâlnire cu procurorii OLAF: Ne vom lua banii înapoi de la cei care au furat

Cătălin Ivan, europarlamentar PSD, a spus că a avut o întâlnire cu procurorii de la Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF).

"Am inceput sa lucrez la mecanismul european de confiscare a averilor ilegale scoase in afara Uniunii Europene. Prima intalnire a fost cu procurorii de la OLAF pentru ca investitiile publice in Europa sunt de maxim interes pentru politicienii corupti, iar aceste investitii se realizeaza in foarte mare masura si cu bani europeni.

Deci, am discutat concret despre ce lipseste tarilor din Uniunea Europeana, nu doar Romaniei, ca sa poata merge pe urma banilor si sa-i poata confisca, mai ales atunci cand tarile unde respectivii isi ascund banii au tot interesul sa-i protejeze pe acestia.

Am discutat si despre Romania si am fost foarte placut surprins sa vad cat de bine este cunoscuta situatia.
Ne vom lua banii inapoi de la cei care au furat tara asta timp de aproape treizeci de ani... pas cu pas", a scris Cătălin Ivan pe Facebook.

[citeste si]


Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF) investighează cazurile de fraudare a bugetului UE și actele de corupție și de abatere gravă din cadrul instituțiilor europene și elaborează politica antifraudă. OLAF face parte din Comisia Europeană, dar este independent din punct de vedere operațional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel