Cătălin Ivan îi cere lui Băsescu o adresă de e-mail pentru a-i trimite mesaje

[] []

04 dec 2012 / 18:46
Salveaza PDF Comentarii
Cătălin-Ivan
Descriere foto: Cătălin-Ivan

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan i-a solicitat preşedintelui Traian Băsescu, în numele USL, să comunice adresa de e-mail la care să-i fie transmise zilnic punctajele cu mesajele politice ale uniunii, astfel încât șeful statului să-şi pregătească mai bine ieşirile publice.

 „Preşedintele nimănui, Traian Băsescu, a fluturat nişte punctaje ale USL, nişte mesaje pe care noi le dădeam în campanie. Îi solicităm să ne transmită adresa domniei sale de e-mail pentru ca de acum înainte să-i putem ataşa zilnic mesajele pe care echipa de comunicare le pregăteşte pentru toţi membrii USL. Nu este necesar să se cheltuie din banii publici sau să folosească metode oculte pentru a obţine acest material. El este unul public cu mesaje destinate a fi făcute publice, în acord cu ideile şi valorile pe care le susţinem”, a spus Ivan, conform mediafax.

Europarlamentarul a precizat că mesajele USL ar urma să-i fie transmise zilnic şefului statului pentru a-şi putea pregăti ieşirile publice.

„Pentru Traian Băsescu dacă s-ar putea să nu organizăm alegeri niciodată ar fi foarte bine (...) ARD înseamnă Traian Băsescu, iar Traian Băsescu trebuie să dispară de pe scena politică”, a mai declarat Cătălin Ivan.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22