Cătălin Ivan: Gabriela Firea nu trebuia să se supere așa tare pe PSD

catalin_ivan
catalin_ivan

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat, vineri, în contextul demisiei senatoarei Gabriela Firea din PSD, că decizia acesteia a surprins prin radicalitate, apreciind totodată că "nu trebuia să se supere așa tare" pe partidul său.

Cătălin Ivan înțelege supărarea senatoarei Gabriela Firea, mai ales că, așa cum a declarat pentru Mediafax, și alți membri social-democrați sunt la fel de supărați pe PNL.

"Este regretabilă decizia Gabrielei Firea, un coleg de partid pe care eu îl apreciez şi pe care mă bazam şi ne bazam cu toţii în lupta în principal cu regimul lui Traian Băsescu. Este adevărat că e o luptă pe care liberalii în ultimul timp nu au prea mai dus-o la fel de convingător şi îi înţeleg supărarea domnei Firea care nu este, cum am mai spus, singulară în PSD", a declarat Ivan.

Acesta a continuat, precizând: "De asta i-am şi cerut lui Crin Antonescu ieri (joi, n.r.) să ne dovedeacă în perioada următoare că mai vrea să se lupte cu regimul Băsescu, pentru că activitatea şi acţiunile sale din ultimul timp l-a apropiat foarte tare de Traian Băsescu şi l-au îndepărtat de USL".

Purtătorul de cuvânt al PSD este însă convins că Firea va reveni asupra demisiei, deși crede că senatoarea ar fi trebuirt să se supere pe PNL, nu pe PSD.

"Eu sunt convins că va reveni doamna Firea asupra deciziei. Are toate susţinerea PSD şi noi cu toţii i-am apreciat şi îi apreciem activitatea. Îi înţelegem supărarea, dar suntem surprinşi de radicalitatea deciziei. Tot timpul ne-a avut alături şi ne are alături. Nu trebuia să se supere aşa tare pe PSD. Pe PNL înţelegem de ce e supărată", a mai spus Ivan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel