Cătălin Ivan, șefie PSD: Sunt mai hotărât ca oricând să candidez

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan este "mai hotărât ca oricând" să candideze la șefia PSD.

Întrebat dacă, în condiţiile în care BPN al PSD a decis ca în luna martie să nu mai convoace congresul partidului, ci doar Consiliul Naţional, îşi mai menţine ideea anunţată anterior de a propune în PSD un proiect pentru conducerea partidului, Cătălin Ivan a răspuns: "Mai hotărât ca oricând", scrie Mediafax

Dragnea: Inadmisibil să nu aibă Iohannis cel mai mare salariu

Europarlamentarul PSD a adăugat: "Eu cred că sunt oameni responsabili şi înţeleg foarte clar că nu se poate fără congres şi că toate deciziile importante de modificare a Statutului şi de schimbare a regulilor interne de funcţionare se fac prin votul celor delegaţi la congres. Nicio altă schimbare nu poate fi făcută informal".

"Nu există decizii informale de modificare a Statutulul. Este ca şi cum ai spune că schimbi Constituţia României la o cafea, într-o comisie obscură de undeva din Parlament. Deci domnul Dragnea este liber să vină cu propuneri, poate să facă ce comisie doreşte, să o conducă, dar votul îl vor da membrii de partid delegaţi la congres. Până atunci vor putea şi alţi colegi să vină cu propuneri", a precizat Cătălin Ivan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel