Cătălin Ivan: Dispar jocurile de culise și pericolul unui președinte captiv

Europarlamentarul Cătălin Ivan a notat două aspecte de la ședința de partid a PSD Dobrovăț. 

"Astăzi am participat la ședința convocată de președintele organizației în care activez, primarul Cătălin Martinuș, la PSD Dobrovăț. A fost o discuție foarte serioasă cu membrii de partid în care s-au atins două subiecte cu greutate", a scris Cătălin Ivan, pe pagina sa de Facebook. 

Europarlamentarul PSD a adăugat că "În primul rând, membrii au adus în prim plan șansele PSD la alegerile de anul viitor. Oamenii din Dobrovăț privesc cu îngrijorare calendarul de reformare al partidului, problema cea mai mare fiind refuzul cu obstinație de a se discuta serios despre mesajul contra PSD dat de populație la alegerile prezidențiale. Deja suntem în întârziere, iar ascunsul după deget ne poate face să pierdem alegerile". 

"În al doilea rând, am prezentat unul din punctele importante ale noului program politic pentru PSD, așa cum îl propun eu și echipa din care fac parte. În virtutea restaurării democrației în partid, consider esențial ca Președintele PSD SĂ FIE ALES DE TOȚI MEMBRII DE PARTID DIN ȚARĂ, nu doar de delegați. Astfel dispar jocurile de culise și pericolul unui președinte captiv unor grupuri de interese și capătă legimitatea partidului pe care îl va conduce", a conchis Cătălin Ivan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel