EXCLUSIV  Cătălin Ivan, din ce familie politică va face parte: Noi spunem clar!

Cătălin Ivan, europarlamentar român, neafiliat, candidat la alegerile din 26 mai pentru Parlamentul European pe lista PRODEMO, a spus, într-un interviu pentru DCNews, din ce familie politică va face parte.


"Două curente foarte puternice"

"Sunt două curente foarte puternice, la nivel european, şi aici se va duce toată disputa, aici vom vedea care va fi mai puternic în Parlamentul European. Este un grup progresist, care îl are acum pe Macron, gen "Europa cu două viteze". Uitaţi-vă câţi adepţi din România are Macron, acum, din partidele de pe scena politică. Sunt mulţi care vor să meargă spre acest grup politic (...) Au reuşit să ia şi de la socialişti (...) ALDE România nu cred, nu am informatii că s-ar duce acolo. USR-Plus, sigur. Au spus clar! Socialiştii vor fi foarte puţini. Iar PRO România nu cred că va intra la socialişti, atâta timp cât PSD este acolo. Alt grup puternic va fi grupul conservator, care a fost anunțat zilele acestea. Conservatorism şi suveranism, sunt împreună. Verzii probabil că vor rămâne, nu ştiu ce va rămâne din ALDE", a spus Cătălin Ivan.

"Noi spunem clar!" 

"Poporul analizează ofertele partidelor şi votează. În funcţie de vot, vom vedea cine merge la Parlamentul European. Sunt partide care spun, asumat, că vor merge cu progresiştii, clar în defavoarea României. Sunt alte partide tradiţionale care se ştie clar în ce direcţie merg, de atâţia ani. Sunt partide noi care acum îşi fac cunoscută oferta politică. Noi, cei de la PRODEMO, spunem clar în ce direcţie mergem: într-o zonă suveranistă, conservatoare. Clar împotriva progresismului!", a spus Cătălin Ivan.

Interviul complet, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel