Urmărește emisiunea live


Cătălin Ivan, despre proiectul lui Liviu Dragnea pentru un nou PSD

Catalin Ivan
Catalin Ivan

Eurodeputatul PSD Cătălin Ivan a vorbit, la RFI, despre proiectul de reformare al partidului, care se află în mâinile premierului executiv Liviu Dragnea. 

"Eu cred că domnul Dragnea va face un pas în spate. Deocamdată, am votat cu toţii că trebuie să rămână la conducerea partidului până la Congres, dar nu cred că domnul Dragnea poate genera un proiect nou pentru PSD, pentru că este un om politic care a condus PSD-ul foarte mulţi ani: două campanii electorale pentru prezidenţiale, cu Mircea Geoană, cu Victor Ponta, a fost secretar general, apoi preşedinte executiv al partidului. A avut toate posibilităţile din lume să reformeze PSD-ul şi să-i dea un suflu nou. Acum suntem aici, tragem concluziile. Eu cred că este nevoie de un cu totul şi cu totul alt proiect", a susţinut Cătălin Ivan, potrivit Agerpres

Acesta a ţinut să sublinieze necesitatea unei analize serioase în partid cu privire la viitorul proiect care să permită PSD să rămână "cel mai puternic partid din România".

Liviu Dragnea: Mircea Geoană și Marian Vanghelie implorau să nu fie excluși din PSD

"Vor fi la Congres mai multe proiecte. Am înţeles că şi Liviu Dragnea vrea să vină cu un proiect la Congresul din martie. Nu ştiu cu ce fel de proiect ar mai putea să vină Liviu Dragnea, după atâţia ani de condus PSD-ul, fie ca secretar general, fie ca preşedinte executiv, dar este binevenită orice dezbatere internă (...). Dar, clar, PSD are nevoie de un alt proiect, este clar că avem nevoie de o altă viziune. S-au făcut foarte multe greşeli şi, dacă PSD-ul mai speră ca în 2016 să ia un rezultat bun şi să rămână cel mai puternic partid din România (...), va trebui foarte serios să analizeze ce se întâmplă în partid, ce greşeli s-au făcut în afara partidului şi să venim cu un proiect nou", a precizat eurodeputatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel