Cătălin Ivan, despre mișcarea catastrofală a PNL

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a criticat dur PNL pentru mișcările catastrofale din punct de vedere politic, dar și din punctul de vedere al votului de încredere dat inițial pentru USL și în 25 mai pentru PNL. 

"Când ne uităm la împrietenirea totală, inclusiv în teritoriu, a liberalilor cu PDL, cu oamenii lui Băsescu, deja nu mai vorbim despre mișcări politice, despre «unificarea dreptei» sau despre trădarea foștilor parteneri din USL. Vorbim despre trădarea pe față a românilor!", a scris Cătălin Ivan, pe pagina sa de Facebook. 

VEZI și: Pocora, acuzații grave la adresa PSD și a lui Dragnea

Europarlamentarul Cătălin a adăugat că "În 2012, oamenii au votat să le ia puterea locală celor din PDL și oamenilor lui Băsescu din teritoriu, după tot răul pe care l-au făcut de-a lungul anilor, și să o dea USL. Acum, cei din PNL dau puterea înapoi pedeliștilor, făcând alianțe și majorități în teritoriu, împotriva voinței românilor. Oamenii au sancționat PDL prin vot, iar acum liberalii îi readuc la putere pe pedeliști precum Videanu, Anastase, Boc, Udrea, Blejnar sau Blaga prin ușa din spate. Cel mai grav este faptul că cei din PNL, în frunte cu Crin Antonescu, au așteptat să fie votați de oameni, iar abia apoi au pus în aplicare planul gândit dinainte: alierea cu PDL și trecerea la grupul PPE". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel