Cătălin Ivan dă lovitura înainte de alegeri. Dan Tănasă, partener

sursa: facebook / Catalin Ivan
sursa: facebook / Catalin Ivan

Cătălin Ivan face o mutare-cheie înainte de anul electoral 2019. 

În contextul viitoarelor alegeri europarlamentare, Cătălin Ivan anunță astăzi că-și deschide cabinet europarlamentar în Sfântu Gheorghe. El înființează o linie telverde pentru sesizarea discriminărilor la care sunt supuși cetățenii români din Harghita, Covasna și Mureș. 

Cătălin Ivan va reprezenta interesele cetățenilor români din Harghita, Covasna și Mureș atât în relația cu autoritățile centrale ale României, cât și la nivel european. În acest scop, înființează un cabinet europarlamentar permanent în municipiul Sfântu Gheorghe din Covasna și deschide o linie telefonică gratuită (telverde) cu numărul 0800 36 00 60 la care orice cetățean român va putea sesiza discriminări ori alte tipuri de abuzuri concrete din partea autorităților sau a persoanelor juridice.

Linia telverde va fi accesibilă imediat ce se vor fi încheiat de îndeplinit condițiile impuse de noile regelemtări în privința datelor cu caracter personal.

"Voi fi singurul europarlamentar de Harghita, Covasna și Mureș întrucât ceilalți, care sunt din această zonă, merg la Budapesta și țin ședințele de partid, în niciun caz la București.” anunță Cătălin Ivan.

Dan Tănasă îi va fi partener. 

”De peste zece ani desfășor activitate de avertizare publică cu privire la epurarea etnică a românilor din Harghita și Covasna, un fenomen instituționalizat, întrucât autorii acestui proces sunt instituții publice conduse de reprezentanți ai UDMR. România a semnat acum 20 de ani Carta Europeană a limbilor regionale sau minoritare și UDMR continuă propaganda mincinoasă conform căreia, chipurile, drepturile minorității maghiare nu ar fi respectate. Politicienii români nu sunt interesați de problemele românilor din această zonă. La București și la Bruxelles se aude o singură versiune de aici, a UDMR. Propaganda maghiară funcționează foarte bine. Mă alătur lui Cătălin Ivan în demersul de a demonta această propagandă mincinoasă și mă bucur că se declară europarlamentar de Harghita, Covasna și Mureș”, a afirmat Dan Tănasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel