Cătălin Ivan, candidatură PSD. Ioan Rus nu-i dă șanse. Ce spune despre candidatura sa

Ioan Rus
Ioan Rus

Vicepreședintele PSD, Ioan Rus, a vorbit despre candidatura lui Cătălin Ivan la șefia PSD, dar și despre candidatura sa. 

"Dorinţa lui de a candida este una firească şi aparţine, ca drept, oricărui membru de partid. Între a-ţi exprima dorinţa publică - vrei să devii preşedintele unui partid - şi a ajunge este o distanţă pe care trebuie să o parcurgi tu, alături de partidul tău. Pe acest drum, partidului tău tot trebuie să îi demonstrezi că eşti competent, competitiv, că înţelegi, că eşti bun şi pentru cel din Vaslui şi pentru cel din Craiova. Îi doresc succes lui Cătălin Ivan pentru că este un băiat tânăr şi este în regulă. În acest moment pot să spun că nu cred deloc că el ar putea fi preşedintele partidului, dar nu se pune problema mâine dimineaţă. Până când se va pune de-adevăratelea, cine ştie, vom vedea", a spus Ioan Rus despre candidatura lui Cătălin Ivan la șefia PSD. 

Întrebat de reporterul Mediafax dacă ia în calcul o candidatură la șefia PSD, Ioan Rus a răspuns clar, fără loc de interpretări sau explicații: "NU". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel