Cătălin Ivan avertizează: Klaus Iohannis dă România pe mâna PDL

Catalin Ivan
Catalin Ivan

Președintele PSD al Sectorului 1, Cătălin Ivan, susține că prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, va da România pe mâna oamenilor președintelui Traian Băsescu. 

"Iohannis va da România pe mâna PDL! Conform propriilor spuse, Klaus Iohannis, în cazul în care ar fi ales președinte, ar da România pe mâna oamenilor lui Traian Băsescu, a celor din PDL care, în 2010 și 2011, au dus economia de râpă și i-au sărăcit cumplit pe români! Chiar candidatul PDL-PNL a afirmat că protocolul dintre cele două partide prevede că, dacă președintele este dat de PNL, guvernul va fi făcut de PDL", afirmă Cătălin Ivan, potrivit unui comunicat de presă. 

Propunere inedită din PSD pentru Iohannis 

Cătălin Ivan adaugă că, "indiferent dacă prim-ministrul propus de Iohannis se va numi Predoiu, Boc, Băsescu sau Blaga, ar fi un scenariu de coșmar pentru România și ar însemna întoarcerea la tăierile, austeritatea, disponibilizările și incompetența economică din timpul guvernului PDL".

"Lui Klaus Iohannis îi place să mintă că nu este un om manevrat, însă îi are în spate pe aceiași Videanu, Berceanu, Anastase, Blejnar, Vass, Blaga, Anastase sau Ialomițianu, oameni pe care s-a angajat să-i readucă la putere", a conchis Cătălin Ivan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel