Cătălin Ivan atacă inițiatorii moțiunii de cenzură: Dispuși să dea foc țării pentru calcule meschine

Cătălin Ivan critică inițiatorii moțiunii de cenzură, despre care susține că nu sunt interesați de binele românilor, ci de mesajul pe care-l vor da electoratului. 

”Recunosc că nu urmăresc deloc această nouă nebunie a clasei politice cu moțiunea de cenzură. Îmi seamănă foarte mult cu o furtună într-o găleată. Nu este nici oportună, nu va produce nicio schimbare reală și nu are nicio legătură cu problemele românilor. Este doar imaginea perfectă a unei clase politice iresponsabile, preocupată doar de propriile interese, dispusă să dea foc țării pentru niște calcule meschine, electorale.” a scris Cătălin Ivan pe Facebook. 

El mai susține că președintele Klaus Iohannis și PNL trebuie să arate electoratului că se luptă cu PSD, acesta fiind motivul pentru ar fi inițiat moțiunea de cenzură, acuzându-i de complicitate cu Liviu Dragnea.  

Va influența USR balanța?

Despre Dan Barna susține că ar da orice pentru a nu trece moțiunea ”Barna, deși mai preocupat de căsătoriile între homosexuali decât de bunul mers al țării, sunt convins că ar da orice ca moțiunea să nu treacă.” 

Concluzia lui Cătălin Ivan este că românii nu vor trăi mai bine după moțiunea de cenzură, pentru că-n primul rând aici nu e vorba despre binele românilor: ”Acestea fiind spuse, mai contează dacă rămâne Dăncilă sau vin ai lui Iohannis? Vor trăi mai bine românii? Sub nicio formă. Nu despre români este vorba zilele astea.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel