Cătălin Ivan are nevoie de ajutor în cazul Kovesi

Cătălin Ivan a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care îşi roagă prietenii virtuali să-l ajute cu întrebări pentru Kovesi. Aceasta urmează să fie audiată în Parlamentul European.

"Astăzi, Laura Codruța Kovesi va fi audiată în Parlamentul European în cadrul procedurii de selecție a candidaților pentru funcția de Procuror Public European. Care credeți că ar fi cele mai importante întrebări pe care ar trebui să i le pun? Sunt întrebări legitime apărute în spațiul public la care nu a răspuns? Există semne de întrebare legate de probitatea morală și profesională a acesteia din perioada în care a condus DNA?", a scris Cătălin Ivan. 

Candidaţii pentru primul post de procuror-şef european pentru infracţiuni împotriva bugetului Uniunii Europene vor fi audiaţi, marţi, la Bruxelles, în comisiile pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne (LIBE) şi control bugetar (CONT) ale Parlamentului European, potrivit unui comunicat de presă al LIBE. Cei trei candidaţi selecţionaţi sunt: Jean-Francois Bohnert din Franţa, Laura Codruţa Kovesi din România şi Andres Ritter din Germania.

Procurorul-şef european va fi numit de comun acord de către Parlamentul European şi Consiliu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel