Cătălin Flutur - PNL, mesaj pentru Victor Ponta, privind viitorul actualului guvern

Echipa guvernamentală condusă de Victor Ponta trebuie să dovedească acum că promisiunile pe care le-au făcut românilor sunt cu acoperire şi cu fapte, a declarat, miercuri, co-preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Naţional Liberal (PNL), Cătălin Flutur, care a dat asigurări că PNL nu va face niciun demers pentru înlăturarea de la putere a actualului guvern. 

Cătălin Flutur a subliniat că toţi cei care au câştigat puterea în 2012, atât la nivel naţional, cât şi judeţean, trebuie lăsaţi să îşi ducă mandatele până la capăt.

"Nu vom fi noi cei care vom iniţia proceduri de suspendare sau de depunere de moţiuni de cenzură împotriva Guvernului. Nu sunt adeptul unor schimbări forţate. În schimb, îi rog pe cei care au făcut mii de promisiuni fără acoperire să ne dovedească acum că promisiunile lor sunt cu acoperire şi cu fapte. Guvernul României are o responsabilitate uriaşă, o responsabilitate pe care şi-a asumat-o prin declaraţii şi prin promisiuni în toată această campanie electorală", a afirmat Flutur, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Pe de altă parte, liderul local liberal l-a criticat pe premier, pentru faptul că a decis să plece în vacanță, în loc să participe la redactarea proiectului Legii bugetului de stat pe 2015.

Cătălin Flutur a transmis, de asemenea, un mesaj și colegilor din noul PNL, solicitându-le respectarea statutul partidului şi adoptarea tuturor măsurilor pentru ca fuziunea efectivă dintre PNL şi PDL să aibă loc la nivelul fiecărei organizaţii în parte.

O altă recomandare adresată membrilor PNL a vizat declarațiile politice pe care aceștia le fac, resectiv să fie mai rezervați, deoarece "deciziile şi comunicarea într-un partid se iau în mod unitar".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel