EXCLUSIV  Cătălin Șerban (ANRM), INTERZIS la Muzeului Cotroceni. Culisele unei situații ciudate

Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei (ANRM) îi solicită lui Klaus Iohannis să demită conducerea Muzeului Național Cotroceni.

În data de 25 octombrie 2017, fără vreun motiv, conducerea muzeului a interzis accesul lui Cătălin Șerban, membru în Consiliul Director al ANRM, la vernisajul expoziției "Familia Regală a României pe frontul Marelui Război". Înscrierea participanților la acest eveniment s-a făcut on-line, procedură îndeplinită de Cătălin Șerban în data de 22 octombrie 2017, apoi și-a înscris după aceeași procedură și alți membri ai familiei sale.

Cătălin Șerban a vorbit, în exclusivitate pentru DC News, despre acest subiect.

"Am fost supus la un abuz. Nu am fost lăsat să intru la acea expoziție. Soției și copilului meu li s-a dat acces să intre. Deci, mai erau locuri. A fost o chestiune foarte ciudată. Am vrut să vizitez muzeul pentru că m-am mutat recent în zonă și nu mai fusesem acolo niciodată. În plus, Muzeul Național Cotroceni mi-a transmis că, de acum înainte, nu mai am permisiunea să intru acolo pentru că am vorbit despre aceste lucruri în mod public și aș fi avut o atitudine necorespunzătoare cu angajații. Am fost puțin revoltat și le-am cerut socoteală. I-am întrebat dacă sunt dușman al poporului sau am făcut ceva anume de nu mi se permite accesul. Dădeau din umeri", a zis Cătălin Șerban în exclusivitate pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel