Cătălin Cîrstoiu, umăr la umăr cu Robert Negoiță: Vreau să merg printre bucureșteni, în fiecare cartier al Capitalei

Facebook Cătălin Cîrstoiu
Facebook Cătălin Cîrstoiu

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD - PNL la Primăria Capitalei, a mers în Sectorul 3, unde s-a întâlnit cu Robert Negoiță.

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD - PNL la Primăria Capitalei, s-a întâlnit astăzi cu edilul Sectorului 3, Robert Negoiță. Acesta a postat mai multe fotografii, inclusiv una de pe teren. 

„Am început să lucrez cu #echipa PSD-PNL din București ca să construim prioritățile programului pentru Capitală. M-am întâlnit deja cu reprezentanții zonali ai PSD sector 3 și am ieșit pe teren cu Robert Negoiță să vorbim cu oamenii despre cum putem extinde zonele pietonale și de sport.

Bucureștenii și familiile lor au nevoie de locuri amenajate și bine dotate, unde mai ales copiii să poată face mișcare pentru sănătate. În sectorul 3, Robert a investit curajos în această privință și vom face din asta o prioritate la nivelul întregului oraș. Vreau să merg printre bucureșteni, în fiecare cartier al Capitalei, alături de primarii de sectoare, candidații la primării, consilieri generali și locali și conducerile filialelor celor două partide. Sunt sigur că ideile bune pot veni de la oamenii obișnuiți, cu exemple din viața lor zilnică.

Fiindcă programul pentru București al echipei PSD-PNL este despre oameni, nu despre a sta în birou să rezolvi testele de la olimpiada de matematică.“, a scris Cătălin Cîrstoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel