Cătălin Cîrstoiu, sfătuit de Băsescu să nu candideze. Candidatul-medic: Întrebați-mă de străbunicul din partea mamei și de străbunica din partea tatălui

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Cătălin Cîrstoiu a fost prezent la conferința de presă în care și-a „dezvăluit” oficial candidatura la PMB și a vorbit despre relația sa cu fostul președinte Traian Băsescu.

Ați discutat cu Traian Băsescu înainte de a lua decizia de a candida pentru coaliția PSD-PNL?, întreabă un jurnalist la conferința de presă.

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliției PSD-PNL la Primăria București, a declarat: ”Îmi place că mă întrebați de domnul Traian Băsescu, dar nu mă întrebați de străbunicul din partea mamei și de străbunica din partea tatălui. Una a scris istorie în folclorul românesc, e banda sonoră a filmului Baltagul, iar celălalt e Ion Mihalache.

Am avut o discuție lungă cu Traian Băsescu în care mi-a explicat de ce nu este bine să candidez. Acesta a venit cu argumente strict personale, similare cu ale tatălui meu. Dar eu nu am ascultat de ei, pentru că așa sunt eu, importante nu sunt argumentele care țin de mine, ci sunt cele în care cred. Iar candidatura nu o fac pentru un avantaj personal.

Să îl întrebați pe Traian Băsescu dacă mă votează.”, a declarat medicul.

În 2006, când Traian Băsescu deja era președinte al României, a avut nevoie de îngrijire medicală pentru o criză severă de hernie de disc. Acesta s-a prezentat la urgențe, fiind consultat de către medicul Cătălin Cîrstoiu. Mai apoi, Cîrstoiu l-a însoțit pe Băsescu la Viena, unde acesta din urmă a fost supus unei intervenții chirurgicale. Patru ani mai târziu, în semn de recunoaștere pentru contribuția sa și a altor medici, președintele Băsescu l-a decorat pe Cîrstoiu cu Ordinul Sanitar în grad de Cavaler.

În 2013, legătura dintre familiile Băsescu și Cîrstoiu a devenit și mai strânsă, familia Cîrstoiu fiind nașul de botez pentru fiica cea mică a Elenei Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel