Cătălin Chelu, condamnat la cinci ani în scandalul mitei cu chestorul Fătuloiu

catalin-chelu1
catalin-chelu1

Magistrații  Tribunalului Bucureşti au decis condamnarea lui Cătălin Chelu la cinci ani de închisoare, în dosarul "Mită la MAI"  în care este acuzat că a încercat să-l mituiască pe fostul secretar de stat în MAI, Dan Fătuloiu.  Sentinţa judecătorilor nu este definitivă.

 Omul de afaceri Cătălin Chelu şi alţi trei apropiaţi ai acestuia sunt acuzaţi că au încercat să-l mituiască pe fostul secretar de stat în MAI,  Dan Valentin Fătuloiu, potrivit Agerpres.

 În acest dosar, trimis instanţei în decembrie 2010, Cătălin Chelu este acuzat de dare de mită şi cumpărare de influenţă, iar Niţache Ştefan Badea, Cristi Antonel Bunu şi Gabriel Constantinescu, apropiaţi ai omului de afaceri gălăţean, de complicitate la dare de mită.

 Potrivit procurorilor, Chelu este acuzat că, din august şi până în 12 noiembrie 2010, i-a promis chestorului-şef Dan Valentin Fătuloiu suma de un milion de euro.

 În schimbul banilor, Fătuloiu urma ca, în calitatea sa de secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, să "îndeplinească acte contrare îndatoririlor de serviciu, respectiv să stopeze prelucrarea în sistem integrat a informaţiilor din dosarele penale având ca obiect infracţiuni comise de către Chelu Cătălin Constantin şi persoanele apropiate acestuia".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel