Hideg; Cele mai grele lupte, în COALIȚIE. Va conta negativ această perioadă

Guvern  Foto: Crișan Andreescu
Guvern Foto: Crișan Andreescu

Mădălina Hideg, specialist la Institutul de sondare ARGUMENT, a explicat în direct cât ar putea să reziste noul guvern ce urmează să se formeze. 

Mădălina Hideg, specialist la Institutul de sondare ARGUMENT, s-a aflat în direct la România TV unde a vorbit despre majoritatea fragilă ce se formează pentru noul guvern. Întrebată dacă putem vorbi de ani de guvernare sau luni de guvernare, specialistul a răspuns: 

”Cele mai dificile momente vor fi evident până în punctul în care se va vota Guvernul în Parlament după care  cel mai probabil, dacă lucrurile vor merge bine și din punct de vedere al pandemiei, atunci actualul Guvern poate să își ducă mandatul până la capăt. Este important însă faptul că cele mai grele lupte se vor duce în interiorul coaliției de guvernare. Cu siguranță opoziția va fi interesată ca cei care vor prelua guvernarea să rămână în această poziție cât mai mult timp pentru că urmează o perioadă extrem de dificilă, iar cei care vor fi acum la guvernare, cu siguranță cel puțin peste patru ani, când vor avea loc din nou alegeri, va conta negativ această perioadă”, a declarat Mădălina Hideg. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel