Cât plătește un politician român pentru a merge la funeraliile lui Chavez

dumitru_buzatu
dumitru_buzatu

Şeful Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu (PSD), este singurul politician român care participă, vineri, la funeraliile fostului preşedinte al Venezuelei Hugo Chavez, pe care îl consideră "un mare lider al stângii contemporane", el susținând că, pentru deplasarea cu avionul plătește 1.500 de euro, din banii săi.

Potrivit Mediafax, Dumitru Buzatu, care conduce de 12 ani filiala judeţeană Vaslui a PSD, susţine că deplasarea la Caracas, în Venezuela, o face singur, în calitate de om politic şi de lider al social-democraţilor vasluieni, iar costurile vor fi suportate din fondurile proprii.

"Fac această deplasare în Venezuela, la funeraliile fostului preşedinte Hugo Chavez, întrucât am considerat că este un mare lider al stângii contemporane. Toţi cei care sprijină aceste valori trebuie să marcheze astfel de momente prin prezenţa alături de cei îndoliaţi", a declarat, vineri, preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, precizând că deplasarea cu avionul în costă 1.500 de euro.

Funeraliile preşedintelui venezuelean vor avea loc vineri, începând cu ora 11.00 (17.30 ora României), la Academia Militară din Caracas, unde sute de mii de persoane vin să se încline, de miercuri, într-un şir necontenit, în faţa trupului neînsufleţit al lui Hugo Chavez, decedat, marți, din cauza cancerului, la vârsta de 58 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel