Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului. Talisman norocos

Numerologul Mihai Voropchievici aduce horoscopul runelor/ foto captură Antena 3
Numerologul Mihai Voropchievici aduce horoscopul runelor/ foto captură Antena 3

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre ce şanse ai să te îmbogățești, în funcţie de cifra destinului.

Se adună cifră cu cifră din data naşterii, până ajungem la o singură cifră. exemplu: 7.01.2003 - 7+1+2+3 =13 -- 4

Iată ce a spus Mihai Voropchievici la Antena 3:

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 1

Fac toate lucrurile într-o manieră proprie. Pentru ei este ceva normal, iar pentru ceilalţi nu. Se bazează pe ei înşişi. Au forţă şi curaj şi le pun în slujba scopului pe care ei îl au. Pot fi în orice postură. Sunt şefi. Când sunt mai mulţi lideri într-un cerc de oameni, va încerca să se delimiteze. Nu ascultă sfaturilor celorlalţi. Dacă vede că un sfat este contrar gândirii lor, nu îl pun în aplicare. Preferă să lucreze singuri. Devin uşor oameni de afaceri, antrenori personali. Sunt puţin egoişti.

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 2 

Pacificatorii. Oamenii blânzi care pot vindeca oamenii. Sunt ca un talisman norocos pentru oamenii din jurul lor. Pot deveni bogaţi. Cea mai importantă lecţie este să nu uite de ei. Să se pună pe primul lor. Au multă dăruire de sine. Se trezesc că nu mai ştiu de ce au muncit. Pot fi nişte buni terapeuţi. Oamenii aştia au ceva. Sunt oamenii aleşi. Pot deveni medici, analişti sau asistenţi medicali. Cifra 2 este pentru cei care vindecă.

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 3

Oamenii care aduc zâmbetul pe buze. Oamenii veseli şi glumeţi pe care nu te poţi supăra. Important pentru ei este să se folosească de cuvintele potrivite. Încep la un moment dat să vorbească tare şi să se lege de defectele oamenilor. Sfatul pentru ei este să nu critice şi să fugă de bârfă. Sunt oamenii care se duc acolo unde lumea se distrează. Pot deveni artişti, prezentatori, actori, scriitori, oratori, profesori sau oameni de vânzări. Şi ei pot deveni terapeuţi. 

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 4

Oamenii muncitori. Sunt cei care îşi ştiu conceptele şi scopurile. Ei nu sunt cei care lasă pe azi, pe mâine. Sunt nişte planificatori extraordinari. Sunt persoane foarte logice şi practice. Sunt de încredere. Sunt prieteni extraordinari. Sunt buni manageri. Pot face contabilitate cu mare succes. Pot fi ingineri, arhitecţi sau directori.

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 5

Cei cu 5 sunt însetaţi de libertate. Nu poţi să-i constrângi. Pot avea mai multe tipuri de slujbe, pentru că nu pot sta prea mult locului. Nu stau prea mult nici în căsnicie. Sunt nişte negustori extraordinari. Pot să vândă orice şi oricând. Au un simţ deosebit. Au talente şi pot lucra şi în echipe. Sunt oameni cu idei noi. Pot fi investitori, investigatori, reporteri, jurnalişti, oratori.

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 6

Oamenii de ajutor. Au un dar mare de convingere. Pot fi persoane de succes. Sunt foarte afectivi şi pot deveni profesori, terapeuţi, antrenori personali.

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 7 

Buni strategi şi foarte buni în rezolvarea problemelor. Soluţionează problema intuitiv. Sunt mereu în căutare de răspunsuri. Sunt oamenii atraşi de mistere şi de necunoscut. Scopul lor este să descopere adevărul spiritual.

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 8 

Vor să fie propriul lor angajat. Sunt foarte atraşi de bani. Sunt oameni de afaceri. Au posibilitatea să dezvolte o atitudine pozitivă faţă de lume. E greu să intri sub pielea lor. Sunt oameni de afaceri minunaţi.

Cât de bogat poți deveni în funcție de cifra destinului 9

Cei care dau dovadă de bunătate şi compasiune. Sunt dispuşi mereu să-i ajute pe ceilalţi. Sunt nişte oameni care comunică foarte mult. Nu îi poţi întâlni singuri. Sunt oamenii care îi vor trata pe toţi la fel. Pentru ei, nu există poziţie socială. Nu pun preţ pe partea materială. Au o minte deschisă. Ei prind din zbor. Caută, citesc, învaţă. Ei pot fi activişti, artişti, muzicieni, avocaţi, dar şi fotografi sau specialişti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel