Cât costă flacăra democrației? Mitingiștii lui Băsescu au bonus o excursie la mănăstiri

basescu2
basescu2

Mitingul PDL organizat, sâmbătă, la Iași, pentru susținerea președintelui suspendat Traian Băsescu la referendumul organizat în 29 iulie, a reușit să strângă între 10.000 și 15.000 de participanți, numărul mitingiștilor fiind diferit de la o sursă la alta. Însă, potrivit unui cititor al site-ului DeCe News, mulți dintre cei prezenți în fața Palatului Culturii, au preferat să îndure câteva ore sub soarele arzător, ulterior ei urmând a fi răsplătiți cu vizite la mănăstiri, dar și cu mâncare și răcoritoare.

Numai din municipiul Roman, au plecat spre Iași zece autocare cu PDL-iști și simpatizanți, ne-a scris cititorul. Celor îmbarcați în autocare le-au fost asigurate sandwich-uri, apă/sucuri, iar după miting ei urmau să meargă în vizită la mănăstiri, unde vor lua și masa de prânz.

Potrivit sursei citate, majoritatea romașcanilor care au mers la Iași au fost încântați de această excursie + masă gratuită, având în vedere faptul că în Roman salariul maxim nu depășește 1300 de lei pe lună, majoritatea salariaților beneficiază de 600-700 de lei/lună, iar pensionarii se străduie cu greu să supraviețuiască din pensii foarte mici.

Dacă pentru un oraș mic, precum Roman, s-au pus la dispoziție zece autocare, câți mitingiști ”recompensați” au sosit oare la Iași din Piatra Neamț, Bicaz, Târgu Neamț, sau satele și comunele limitrofe municipiului moldav?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel