Cât au cheltuit deputații în 2011 pentru telefoane, diurnă și transport

Aleșii românilor pentru Camera Deputaților au cheltuit în anul 2011 peste 32 de milioane de lei pentru diurnă, convorbiri telefonice, transport, cazare şi deplasări externe, informează Agerpres.

La Camera Deputaților, conform situaţiilor publicate de Cameră, cele mai mari cheltuieli de anul trecut au fost reprezentate de cazarea deputaţilor (17,1 milioane de lei), deplasările acestora la lucrările Parlamentului (4,3 milioane de lei) şi deplasarea deputaţilor în circumscripţiile electorale (3,3 milioane de lei).

Deputații, potrivit datelor culese din același raport, au vorbit de 356.000 de lei, în timp ce pentru transport s-au cheltuit peste 5.000.000 de lei.

Pentru deplasările în străinătate în 2011 ale delegațiilor Camerei s-au cheltuit peste 1.900.000 de lei, cea mai scumpă deplasare externă fiind cea efectuată în China de o delegație a Comisiei de muncă a Camerei formată din patru persoane, pentru care s-au cheltuit peste 71.000 de lei, în aproape nouă zile.

La cheltuielile cu diurna, telefoanele mobile, transportul, cazarea şi deplasările externe ale deputaţilor se mai adaugă şi cele cu salariile lor şi ale personalului angajat în cadrul birourilor parlamentare şi pentru bunurile şi serviciile pentru cabinetele parlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel