Cât a dat primarul din Timișoara ca să câștige procesul cu ANI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a dezvăluit cât l-a costat procesul cu ANI. 

Într-un interviu pentru romaniacurată.ro, potrivit pressalert.ro, Nicolae Robu a declarat, întrebat fiind cum stă la capitolul conturi, că "stau bine la conturile de Facebook. La conturile bancare stau foarte slab. Locuiesc la bloc, în același apartament din 1991 și până acum, într-un cartier mărginaș. E un apartament cu 4 camere. Am o mașină second hand, cumpărată în 2005. Ea este Laguna fabricată în 2001 și mi se strică destul de frecvent.

Am un teren de 1027 mp, pe care l-am cumpărat în 2005 cu un credit bancar, pe care l-am achitat între timp. Terenul e în Timișoara, tot acolo la margine, dar pe care n-am apucat nici să fac proiect de construcție și nici nu întrezăresc în perioada următoare să fac. Nu ca timp, ci ca bani, pentru că n-am reușit să acumulez venituri. Am avut vreo 15.000 de euro în conturi când am devenit primar și acum cred că am vreo 5000″.

Deputat, trimis în JUDECATĂ. Ce acuzații i se aduc

Nicolae Robu a explicat de ce i-au scăzut rezervele cu 10.000 de euro- "Am cheltuit și conjunctural, că au fost și anumite probleme. 10.000 de euro m-a costat procesul cu ANI, pe care l-am câștigat la Înalta Curte și nu m-am mai dus să le cer nimic, că mi-e lehamite de instanțe. Trebuia să deschid un alt proces ca să-mi recuperez cheltuielile. Mi-e lehamite. Nu prețuiesc banii. Mă lipsesc. Să nu aud de procese".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel