Câștigătorii marelui premiu la LOTO și-au ridicat banii. Modalitatea inedită de joc a șase persoane

Șase persoane au ales cele ”șase norocoase” la jocul Loto 6/49. Au câștigat marele premiu în ultima zi a anului 2019. 

Un grup de șase jucători din Bozovici, jud. Caraș-Severin, a câștigat marele premiu, în valoare de peste 3,73 milioane lei la tragerea suplimentară Loto 6/49 din data de 31.12.2019.

"Să aveți norocul nostru, mult succes!" – este mesajul pe care câștigătorii au dorit să-l transmită tuturor jucătorilor.

În cursul zilei de astăzi, s-au prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorii premiului de categoria I la tragerea suplimentară Loto 6/49 din data de 31.12.2019, în valoare de 3.737.765 lei (peste 782.000 de euro).

Un grup de joc format pentru prima dată

”Este vorba despre un grup de 6 jucători (patru bărbați și două femei) din Bozovici, jud. Caraș-Severin, care, după cum ne-au declarat, au jucat pentru prima dată în această formulă, fiecare dintre ei fiind, de altfel, jucător fidel la jocurile organizate de Loteria Româna. Consideră că această formulă de joc le-a purtat, cu siguranță, noroc pentru că până acum, jucând individual, nu au câștigat niciodată”, anunță reprezentanții Loteriei Române. 

Întrebați fiind cum au jucat și cum și-au ales numerele, aceștia au spus că fiecare persoană din grup a pus câte două numere și li s-a părut interesant că fiecăruia i-a ieșit câte un număr din cele 6 câștigătoare.

Câștigătorii nu au dorit să-și facă publică identitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel