Câştigător ”ROMÂNII AU TALENT” 2021. Finală de neuitat! 11 concurenți și un singur câștigător

Românii au talent, marea finală / Foto Facebook
Românii au talent, marea finală / Foto Facebook

S-a aflat cine a câștigat sezonul 11 al emisiunii „Românii au talent”.

UPDATE 16: Ana-Maria Mărgean a câștigat marea finală! Tânăra, în vârstă de 11 ani, a impresionat-o pe Andra la preselecții și a primit un Golden Buzz, iar vineri seară a câștigat marele premiu de 120.000 euro!

În urmă cu doi ani, Ana-Maria a descoperit pe YouTube arta ventrilociei. Pe păpușa Lizzie, „colega” ei de scenă, a primit-o cadou anul trecut, iar preselecțiile de la „Românii au talent” au fost prima apariție pe scenă împreună.

UPDATE 15: Locul doi este ocupat de GIM.

UPDATE 14: Locul trei este ocupat de grupul Art of Robots.

UPDATE 13: Pavel Bartoș a anunțat că are rezultatele, în urma votului.

UPDATE 12: Din acest moment, nu se mai poate vota. „Pentru mine, pot să spun cu mâna pe inimă, a fost cel mai spectaculos sezon. (...) Transmit toată dragostea mea echipei!”, a spus Andra. Alexandra Dinu a zis că e recunoscătoare pentru tot ce a trăit în cadrul sezonului 11. 

UPDATE 11: START VOT!

UPDATE 10: Ana Maria Mărgean nu a venit în finală cu o singură păpușă, ci cu două. I-a impresionat pe jurați cu momentul ei! Andra a recunoscut că e preferata ei.

UPDATE 9: Dean Bowman a interpretat melodia „We are the world”. Moment superb! 

UPDATE 8: Rareș Trufea a cântat la pian în marea finală a competiției.

UPDATE 7: GIM a reușit să îl emoționeze din nou pe Florin Călinescu. Tânărul a interpretat o melodie despre cât de dură este viața.

UPDATE 6: Daria Batschi-Beleca a oferit un nou recital excepțional împreună cu harpa ei. 

UPDATE 5: Magitot a apărut pentru a doua oară în finala „Românii au talent”. Artistul a glumit pe această temă, spunând că doar el și Steaua București au prins două finale la competiții importante, la puțin timp distanță. „Vă spun că a fost exact doza aia de normalitate de care aveam nevoie. A fost cel mai frumos dar pe care l-am primit anul acesta”, a spus Andi Moisescu după momentul acestuia.

UPDATE 4: Numărul de acrobație prezentat de Duo Turkeev a fost o adevărată lecție pentru toată lumea. Acrobații au oferit un nou moment desprins dintr-o altă lume.  

UPDATE 3: Narcisa Ungureanu a impresionat din nou cu vocea ei. A fost o explozie de energie în finala „Românii au talent”. „Nu îmi imaginez peste 100 de ani cine o să se ocupe de folclorul românesc atât de special și de rar. Având în vedere vârsta ta, te rog să nu părăsești treaba asta indiferent ce faci în viață”, i-a spus Florin Călinescu concurentei din marea finală.

UPDATE 2: Grupul Art of Robots a câștigat premiul de originalitate!

UPDATE 1: Filip Cioc a venit pe scenă cu o interpretare impresionantă la pian, „o mângâiere de note". Momentul spectaculos prezentat de Filip s-a ridicat la nivelul așteptărilor juraților. 

----

Sezonul 11 „Românii au talent” ajunge la final în această seară!

„Pentru premiul de originalitate, liniile sunt deschide până diseară. Pentru premiul cel mare, noi vom da, la un moment dat, START VOT și abia atunci veți vota unul din cei 11 concurenți minunați din această seară. Va fi o finală de neuitat! Noi suntem foarte entuziasmați. Eu chiar sunt foarte exaltat, pentru că de mult nu am avut o asemenea finală”, a declarat Pavel Bartoș. 

În finală, s-au calificat următorii concurenţi:

Remi Martin
Filip Cioc
Art of Robots
Dean Bowman
MagiTot
Ana Maria Mărgean
Daria Batschi-Beleca
Duo Turkeev
GIM
Rareş Trufea
Narcisa Ungureanu  

Câştigătorul, desemnat în urma votului publicului, va primi marele premiu de 120.000 euro! Concurentul care se va clasa pe locul al doilea va intra în posesia sumei de 30.000 euro, iar locul trei, 10.000 euro.

Cine sunt cei 11 finaliști:

Rareș Trufea (Golden Buzz)

Pe scena de la "Românii au talent", Rareș i-a cucerit pe jurați cu interpretarea sa. Atât partitura de pian, cât și vocea i-au făcut pe Andi, Florin, Andra și Alexandra să se ridice în picioare, iar pe Smiley și Pavel să apese Golden Buzz. 

Ana-Maria Mărgean (Golden Buzz)

Concurenta de 11 ani i-a cucerit pe jurații de la "Românii au talent" cu un număr excepțional de ventrilocie. Andra a apăsat butonul Golden Buzz și a trimis-o pe Ana-Maria direct în semifinale. În semifinală, concurenta a cucerit din nou cu talentul său și a primit votul publicului.

Duo Turkeev

Duo Turkeev este un grup format din Dmytro şi Julia, doi soţi care au decis să prezinte un număr de acrobație la "Românii au Talent" 2021. În semifinală, cei doi au fost acompaniați de fiicele lor, creând un moment plin de emoție.

Daria Batschi-Beleca (Golden Buzz)

La audiții, Daria i-a vrăjit pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare la harpă.  

GIM (Golden Buzz)

În etapa audițiilor, GIM a impresionat cu povestea de viață și cu o piesă rap prin care a spus adevăruri dure și emoționante.  

Remi Martin (Golden Buzz)

Remi a uimit și emoționat audiența cu numărul său de acrobație, obținând un Golden Buzz din partea lui Smiley și Pavel.  

Filip Cioc (Golden Buzz)

În audiții, i-a emoționat până la lacrimi pe jurați cu povestea și interpretarea sa. Filip are probleme cu vederea. Florin Călinescu a apăsat pe Golden Buzz, trimițându-l pe Filip direct în semifinale.

Art of Robots (Golden Buzz)

Art of Robots este un grup proaspăt înființat. Numărul lor din audiții l-a impresionat pe Andi Moisescu, care le-a oferit băieților butonul Golden Buzz.  

Dean Bowman

Dean este originar din New York, dar de patru ani locuiește în România. În audiții, a avut o interpretare excepțională.

Magitot

Pe numele real Marius Drăguș, Magitot a adus bucurie cu un număr de magie și stand-up comedy.  

Narcisa Ungureanu (wild card)

Narcisa are zece ani și este originară din Suceava. Concurenta a venit la preselecții cu un moment energic de muzică populară și i-a convins pe jurați că merită să ajungă în semifinală.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel