Câștigător Românii au talent 2018. Bartoș, dezvăluire dureroasă

Câștigător Românii au talent 2018. Bartoș, dezvăluire dureroasă
Câștigător Românii au talent 2018. Bartoș, dezvăluire dureroasă

Pavel Bartoș a făcut o dezvăluire despre Binca Badea, clasată pe locul doi la Românii au talent.

Câștigător Românii au talent 2018. Sezonul 8 "Românii au talent" s-a încheiat cu o ediție plină de emoții, în care telespectatorii au urmărit momente incendiare de canto, break dance, dans contemporan, dans acrobatic și balet. Fiecare concurent a muncit din greu pentru a pune în scenă momente spectaculoase, iar publicul a fost cel care a decis marele câștigător al anului 2018, precum și câștigătorul Premiului de Originalitate.

Câștigător Românii au talent 2018. În urma voturilor publicului, premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro a ajuns la Emil Rengle. Tot publicul a fost cel care a decis clasamentul final. Pe locul 3, publicul a ales-o pe Alla, locul 2 a fost ocupat de Bianca Badea, iar cel mai talentat român din 2018 a fost desemnat Emil Rengle.

Câștigător Românii au talent 2018. Pavel Bartoș, după finală, a explicat cât de greu este pentru un copil de 12 ani să se afle atât de aproape de victorie. "Mă bucur pentru câștigător, dar sunt atât de trist pentru Bianca. E un copil, are doar 12 ani. Copiii înțeleg mai greu, un om matur trece mai ușor peste un astfel de moment. Știi cum plânge săraca... Mi se rupe sufletul. O văd. Știi cum e... nu poți înțelege. Mai ales când ești atât de aproape. Sper să realizeze, peste ani, că a avut un moment extraordinar și este o câștigătoare", a spus Pavel Bartoș.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel