Castigator Chefi la cutite 2018. Cătălin Scărlătescu, dărâmat: Am rămas singur

Cătălin Scărlătescu
Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu nu a avut niciun concurent în marea finală a emisiunii Chefi la cuțite.

"A fost un sezon frumos și vă mulțumim pentru asta", a zis Gina Pistol în momentul verdictului. Primul concurent care merge mai departe a fost Bogdan din echipa albastră, care a făcut senzație cu ardeii săi umpluți. Alături de el, în marea finală au mers și Cristina și Marlena. Spre marea surpriză a tuturor, Cătălin Scărlătescu nu a avut niciun concurent în finala emisiunii.

"Atâta neșansă. Am rămas singur. E ciudat să stai singur", a spus Scărlătescu, mărturisind că cel mai rău a fost când Gina Pistol a anunțat cei trei finaliști. "Atunci a fost rău. (...) Cum ar fi ca în sezonul 6 să am trei în finală?", întreba Cătălin Scărlătescu.

Marea finală

Provocarea finalei a avut ca temă fine dining-ul, iar fiecare dintre cei calificați și-a ales o echipă cu care a lucrat la foc continuu, pentru a pune pe bandă rețete impecabile: starter, main course și desert. Alături de foștii câștigători "Chefi la cuțite", Gianny Bănuță și Andrei Olteanu, cei mai mari și cunoscuți bucătari ai țării au venit să jurizeze ultimele farfurii din concurs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel