Cartofi prăjiți franțuzești în salată. Rețeta simplă și delicioasă - VIDEO

Ai vrea să mănânci un produs foarte gustos, dar și simplu de preparat? Vezi aici rețeta. 

Ai nevoie de cartofi, pe care-i tai pai. Conform filmării, se pare că un truc este să pui cartofii tăiați pai în apa rece (cu cuburi de gheață) cu 1 lingură de zeamă de lămâie. Speli cartofii până când sunt curați, apoi, în apa curată, cu cartofi, adaugi iar 1 lingură de zeamă de lămâie, lași cartofii în această apă 30 de minute, îi pui pe un prosop curat de bucătărie și îi presezi cu un alt prosop de bucătărie, până la uscare. 

Înainte de a pune cartofii la prăjit, lasă uleiul să se încingă bine și apoi pune cartofii, pentru a evita situația în care să tragă mult ulei și să pară mai degrabă fierți decât prăjiți. 

Mai ai nevoie de iaurt, o cupă și jumătate, aproximativ 1 pahar și jumătate mic de iaurt grecesc, pătrunjel tăiat mărunt, mărar mărunțit, doi căței de usturoi (pisați), sare (o linguriță), 2 linguri de suc de lămâie- pe care să le amesteci. 

Pune cartofii pe într-un bol, adaugă sosul rezultat din amestecul de mai sus, apoi adaugă salată verde, roșii, ridichi, brânză și tot ce-ți mai dorești pentru o salată gustoasă. Rezultatul este incredibil. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel