Cartofi prăjiți cu ou și brânză. Mâncarea adorată de români

Ema Apostu / 07 ian 2020 / 09:24 Salveaza PDF Comentarii

Cartofii prăjiți cu ouă și brânză sunt un adevărat deliciu pentru orice român. Se prepară extrem de ușor, iar gustul este de necomparat.

Ingrediente

cartofi
2 ouă
brânză feta
pătrunjel verde
sare, piper.

Cum se prepară

 

Cartofi prăjiți cu ou și brânză. Curăţăm cartofii, îi spălăm bine apoi îi tăiem feliuţe şi îi punem la prăjit în ulei încins. Când sunt aproape gata, turnăm deasupra ouăle bătute bine şi lăsăm să se rumenească după preferinţe și condimentăm.

Cartofi prăjiți cu ou și brânză. Scoatem pe un platou cu şerveţel ca să absoarbă uleiul. Deasupra presărăm brânză şi pătrunjel verde tocat.

Vezi și: Salată cu ton și ouă fierte. Cea mai delicioasă rețetă, după Sărbători

De ce să nu completezi supa cu apă rece, în timpul fierberii. Secretul pe care trebuie să-l știe orice gospodină

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25