Carrie Fisher, cauza morții a vedetei din Star Wars. Consum de droguri

Sursă:www.screenrant.com
Sursă:www.screenrant.com

Carrie Fisher, una dintre vedetele francizei cinematografice "Star Wars", avea în organism urme de cocaină, heroină și MDMA - drogul petrecerilor, cunoscut și sub numele de ecstasy - în momentul morții sale, care s-a produs brusc, în luna decembrie, potrivit raportului complet asociat autopsiei celebrei actrițe, publicat luni în Statele Unite, informează Reuters.

Autopsia vedetei americane, realizată de Los Angeles County Medical Examiner, nu a putut să stabilească cu certitudine efectul pe care cocaina și celelalte droguri ar putut să le aibă asupra organismului actriței.

Medicii legiști au anunțat vineri că moartea vedetei din "Star Wars" a avut la bază o apnee în somn și alte cauze.

Carrie Fisher a murit la vârsta de 60 de ani pe 27 decembrie, la patru zile după ce suferise un stop cardiac la bordul unui avion care efectua o cursă între Londra și Los Angeles.

Vedeta a avut probleme cu dependența de cocaină în anii '80 și suferea, de asemenea, de tulburare bipolară. Deși Carrie Fisher a vorbit adeseori în mod deschis despre lupta ei cu dependența, nu se știe dacă actrița reîncepuse să consume droguri.

Carrie Fisher a consumat cocaină cu 72 de ore înainte de a fi internată la o clinică din Los Angeles, potrivit raportului final al autopsiei și al testelor toxicologice, publicat luni, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel