Carrefour vă invită la Festivalul vinului

Cea de-a doua ediție a Fête de la Gastronomie, o serie de evenimente care celebrează gastronomia franceză, este organizată în această perioadă  de către Ambasada Franței în România, Camera de Comerț și Industrie Franceză în România, Institutul Francez din România și Business France alături de partenerii lor, printre care se numără și Carrefour.

Manifestarea a debutat, joi,  cu un dejun cu presa, care a marcat lansarea acestui eveniment, la Reședința Franței, în prezența Excelenței Sale domnul François Saint-Paul, Ambasadorul Franței în România.

Vineri, Carrefour Băneasa, în prezența ambasadorul Franțel la București, François Saint-Paul, a fost gazda deschiderii Festivalului vinurilor, ca parte a manifestările dedicate Sărbătorii Gastronomiei.

"Aș vrea să mulțumesc Carrefour pentru manifestarea promovată de o foarte mare importanță. Acest eveniment nu este un concept care se reduce doar la hrană, este un concept de societate. 

[citeste si]

Carrefour reprezintă unul dintre cei mai importanți parteneri ai acestei săptămâni, oferind produse de calitate excepționale la prețuri foarte avantajoase.

Fiind într-o țară latină avem și uin concept de gastonomie similar. Gastronomia este un concept care cuprinde marile culturi, din punct de vedere caloric, din punct de vedere al societății prietene", a declarat în limba română ambasadorul Franței la București.

Timp de două săptămâni, în toate hipermarket-urile Carrefour, iubitorii de vin  vor avea de ales dintre cele 125 de sortimente  de soiuri de vin, atât de proveniență autohtonă, cât și internațională.

"Colaborarea dintre  Carrefour, Ambasada Franței în România și CCIFER este una de durată și ne bucurăm să fim alături din nou de parteneri ai proiectului Sărbătoarea Gastronomiei României în cadrul acestuia. În cadrul acestuia, Festivalul vinului se înscrie  într-una din axele noastre strategice prin care, alături de gama variată de produse  și de garanția celor mai mici prețuri încewrcăm să creăm o experiență plăcută și caprivantă consumatorilor noștri, pentru care să revină cu drag în magazine" a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, directorul executiv al Carrefour România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel