Carrefour, premiu pentru grisinele românești produse cu energie solară

Grisinele BenneFit, produse de furnizorul român Lidas au câștigat competiția  Carrefour "Provocarea furnizorilor-împreună împotriva schimbărilor climatice". Prietenos atât cu mediul, cât și cu consumatorii, producătorul tulcean de panificație și patiserie a lansat două game de produse, sub conceptul de "snack sănătos", care conțin numai ingrediente naturale, fără aditivi artificiali adăugați, iar rețetele de fabricație sunt astfel concepute încât să susțină o dietă echilibrată.
Produsul de referință al Lidas, BenneFit omega3 cu semințe de in, folosește tehnologii de ultimă oră, foarte puțin invazive, care păstrează proprietățiile benefice chiar și după ambalare și este realizat cu echipamente de panificație alimentate cu energie fotovoltaică. Promoția Carrefour se desfășoară în perioada 7-15 aprilie.

Carrefour: Promovăm produse românești
"Carrefour România susține adoptarea unui stil de viață cat mai echilibrat. De aceea, facem eforturi constante să promovăm produse care merită, produse care aduc valoare adăugată pe piața locală, produse sănătoase, românești. Ne bucurăm să vedem că aceste produse autohtone, realizate utilizand energie verde, se dovedesc a fi și unele dintre cele mai bine vândute în magazinele noastre." spune Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing, Carrefour România.
"Oamenii încep să acorde o atenție sporită stilului de viață sănătos, schimbându-și obiceiurile de alimentație. Iar produsele noastre se aliniază perfect acestei tendințe în creștere, aducând un aport benefic în dieta oricui le consumă. Suntem cu atât mai mândri de produsele noastre cu cât constatăm că cererea pentru grisinele Lidas a depășit cu mult așteptările noastre inițiale, devenind o marcă preferată pentru consumatori," menționează Aurora Predica, Director Comercial și Manager comunicare Lidas.

Echipamente de panificație, alimentate cu energie solară
Proiectul „Energie verde și sănătate pentru mediu" cu care Lidas a câștigat competiția lansată de Carrefour a constat în achiziționarea, amplasarea și punerea în funcțiune a mai multor echipamente de panificație și echipamente accesorii, special adaptate și integrate pentru a funcționa prietenos cu mediul: s-a investit în echipamente care produc, stochează și utilizează direct în propriile procese tehnologice energia solară, fotovoltaică.
Rezultatul direct al măsurilor luate în urma acestui proiect este reprezentat atât de reducerea numărului de deșeuri din ambalaje, cât și de scăderea cu 80% a utilizării energiei generate din combustibili fosili. Astfel, anual, va fi evitată eliberarea în atmosferă a circa 200 tone de CO2, 280 kg de dioxid de sulf, 220 kg de oxid de azot și 10 kg particule atmosferice (PM10).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel