CARPATHIAN MTB. Au început înscrierile la cel mai tare concurs de mountain bike

CARPATHIAN MTB EPIC by MPG, una dintre cele mai spectaculoase curse multi-etapă de mountain bike din Europa, deschide înscrierile pentru ediția din august 2019. 

Competiția care a pus România pe harta celor mai importante evenimente de acest tip se află deja la cea de-a treia ediție. Evenimentul reunește cicliști de top, dar și jurnaliști de specialitate din toată lumea, care îl descriu drept un eveniment premium, de nivelul celor mai renumite evenimente de pe mapamond, cu tradiție îndelungată. Trasee noi și o experiență MTB autentică, într-un peisaj superb, acestea sunt câteva dintre motivele pentru care cicliști din toată lumea au ales să se alinieze la start. CARPATHIAN MTB EPIC by MPG va avea loc între 1-4 august 2019 la Cheile Grădiștei. Înscrierile sunt DESCHISE pe carpathianmtb.ro/ro pentru toţi cicliştii pasionaţi, profesionişti şi amatori, la preţuri speciale.

Pentru profesioniști și amatori


Evenimentul este înscris în calendarul Federaţiei Române de Ciclism si al Uniunii Cicliste Internaţionale (UCI) la categoria S2, oferind sportivilor de performanţă accesul la 80 de puncte UCI, relevante pentru eligibilitatea participanţilor la Olimpiada din 2020. Evenimentul se adresează cicliștilor profesionişti aflaţi în topurile mondiale, dar şi amatorilor din România şi alte peste 20 ţări. La ediţia din 2018 au luat startul atât sportivi români cu şanse de participare la Olimpiada Tokio 2020, precum Lucian Logigan, Arpad Kelemen şi Ede Molnar, cât şi ciclişti aflaţi în topul mondial precum elveţianca Ariane Lüthi, de 5 ori câştigătoare la ABSA Cape Epic, belgianul Frans Claes, câştigător al UCI Marathon Series, estonianul Peeter Pruus, campion naţional şi suedezul Gustav Larsson, campion olimpic.

 (w670)

Două provocări excepționale

CARPATHIAN MTB EPIC by MPG înseamnă 4 zile de mountain biking pur, cu peste 173 kilometri de pedalat şi 8.050 metri diferenţă de nivel, în mijlocul ultimei regiuni sălbatice din Europa. Participarea este completată de experienţa all-inclusive, care acoperă totul, de la cazare în Race Village, la complexul de nivel Olimpic Cheile Gradiştei Fundata, opţiuni diverse de masă şi servicii complete, menite să ofere o experienţă deosebită tuturor cicliştilor intraţi în cursă. Participanţii amatori care nu sunt încă pregătiţi pentru a face faţă provocării de 4 zile au la dispoziţie opţiunea 1-day Challenge, cursă organizată pe data de 4 august, pe un traseu mai scurt, cu o lungime de 43 kilometri şi 1.800 metri diferenţă de nivel.

Unde se fac înscrierile

Încă de la prima ediţie, evenimentul CARPATHIAN MTB EPIC by MPG a fost rapid etichetat ca unul dintre cele mai spectaculoase concursuri din regiune, prin frumuseţea deosebită a zonei, pachetul complet de servicii, promovarea excepţională şi calitatea organizării. Sportivi din peste 20 de ţări se alătură în fiecare an pentru o experienţă ce presupune depăşirea limitelor, întărirea caracterului, crearea de legături de prietenie cu alţi rideri pasionaţi şi trăirea unei aventuri pe trasee EPICE, etichetate de participanţi ca fiind în acelaşi timp uluitoare şi dramatice. Înscrierile în eveniment se fac exclusiv online, pe carpathianmtb.ro/ro, pagina fiind disponibilă atât în limba română, cât şi în engleză. Taxe speciale sunt disponibile pentru participanţii cu reşedinţă în România, prin intermediul Programului de dezvoltare regională a sportului de masă, dar şi pentru cluburile de ciclism afiliate Federaţiilor Naţionale şi pentru grupurile mari de rideri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel