Caroline Wozniacki, fosta lideră mondială WTA, mamă pentru a doua oară

Caroline Wozniacki, fosta lideră mondială și campioană la Australian Open în  2018, a devenit mamă pentru a doua oară, aceasta dând naștere unui băiețel pe nume James. 

Daneza Caroline Wozniacki și soțul ei, campionul de baschet din NBA David Lee, mai au o fiică, Olivia, care s-a născut în iunie 2021. Wozniacki și-a anunțat cea de-a doua sarcină în această vară, la doar o săptămână după ce Olivia a împlinit un an și înainte de cea de-a treia aniversare a căsătoriei ei și a lui Lee. Wozniacki și Lee sunt căsătoriți din 2019.

Sora mai mare, Olivia, a jucat un rol principal în anunțarea sosirii fratelui ei, Wozniacki postând o fotografie cu cei doi copii ai ei, cu Olivia privind la cameră cu o expresie surprinsă alături de bebelușul James care doarme.

„Familie de 4: James Wozniacki Lee născut pe 24 octombrie 2022. Toată lumea este sănătoasă, iar Olivia este încântată să fie sora mai mare."

Wozniacki a fost timp de 71 de săptămâni cea mai bună jucătoare din lume, încheind 2010 și 2011 pe locul 1. Pe lângă Openul Australiei 2018, în care daneza s-a impus în fața Simonei Halep, ea a câștigat finala WTA din 2017, printre alte 30 de victorii de turneu din carieră.

Wozniacki a renunțat la tenisul de performanță la începutul anului 2020, la vârsta de 29 de ani. Ea fusese diagnosticată cu artrită reumatoidă, afecțiune ce o împiedica să mai performeze la cel mai înalt nivel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel