Urmărește emisiunea live


Caroline Wozniacki, explicație fabuloasă după ce a uitat să-și încaseze premiul de 1,4 milioane de dolari

A uitat să-și încaseze premiul în valoare de 1,4 milioane de dolari, iar explicația pe care a oferit-o jurnaliștilor a fost extrem de inocentă și amuzantă. 

Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki (24 de ani), învinsa din finala US Open, jucată împotriva Serenei Williams, a părăsit arena de la Flushing Meadows fără să-și încaseze premiul pentru parcursul său, în valoare de 1,45 milioane de dolari.

Abia după mai bine de o jumătate de oră de la plecarea de pe arena sportivă, Wozniacki și-a dat seama că a uitat de premiul său și s-a întors în birourile organizatorilor pentru a-și încasa cecul, scrie Wall Street Journal, citat de Digi Sport.

„Am uitat să-mi încasez cecul. În fond, nu era chiar atât de important. Am ce mânca și suficienți bani ca să-mi cumpăr pantofi drăguți. Interesul meu este jocul de tenis. Trofeele contează, nu sunt motivată de bani!" a fost explicația extraordinară pe care Caroline Wozniacki a oferit-o jurnaliștilor.

Caroline Wozniacki, fost lider mondial în ierarhia WTA, a câștigat de-a lungul carierei sportive 22 turnee WTA și a acumulat premii în valoare de 18.2 milioane de dolari. În prezent, Wozniacki este numărul 7 mondial și are șanse mari să fie prezentă la Turneul Campioanelor care se va desfășura în Singapore între 17-26 octombrie 2014, competiție la care va fi prezentă și Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel