Urmărește emisiunea live



EXCLUSIV  Carmen Tocală, președintele FR Baschet, despre sportul urban: ”Înalta performanţă înseamnă 3x3, ne place sau nu”

FOTO: DC News/ Sonia Baciu
FOTO: DC News/ Sonia Baciu

Carmen Tocală, preşedintele Federaţiei Române de Baschet, a vorbit, la DC Sport, despre ceea ce înseamnă performanță în baschetul românesc.

”Delegaţia FIBA Europe, împreună cu un partener strategic şi cu Federaţia Română de Baschet, încearcă să reia Campionatele Balcanice şi cumva România să conducă zonalele şi, de ce nu, sud-estul Europei. Asta arată puterea administrativă a Federaţiei la acest moment şi importanţa pe care FIBA Europe ne-a acordă", a declarat Carmen Tocală, în exclusivitate la DC Sport, în contextul vizitei FIBA Europe în România.

Încotro se îndreaptă baschetul românesc. "Performanţa înseamnă baschetul 3x3"

”Sunt câteva aspecte pe care trebuie să le aduc la cunoştinţa tuturor. Unul este performanţa şi înalta performanţă. Înalta performanţă înseamnă 3x3, ne place sau nu. E vorba de urban sport. Înseamnă drumul spre Jocurile Olimpice. Avem deja o strategie pregătită, o supunem votului Adunării Generale pentru a ne pregăti de Brisbane 2032 şi Los Angeles 2028. În afară de Paris, unde avem un turneu de calificare în iunie”, a spus Carmen Tocală.

Citește mai departe despre baschetul ”clasic”, 5x5, pe DCSPORT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel