Carmen Mihălcescu, audiată la DNA. Vasilescu demască manevrele pentru înlăturarea lui Dragnea

Scandal în Parlament
Scandal în Parlament

Lia Olguța Vasilescu a povestit, în direct, la televizor, ce s-a întâmplat la ședința Biroului Permanent al Camerei Deputaților când Opoziția a încercat să îl înlăture pe Liviu Dragnea de la conducere. 

Olguței Vasilescu i se pare straniu faptul că cea care trebuia să conducă ședința Biroului Permanent al Camerei Deputaților, Carmen Mihălcescu, a fost sunată pentru a fi audiată la DNA chiar în momentul în care începea Ședința de Plen.

Ei au premeditat să facă astăzi schimbarea președintelui Camerei Deputaților și pentru asta aveau nevoie ca să revoce toți vicepreședinții din partea PSD-ului, să nu mai fie niciunul care să poată conduce ședința. Din această cauză au propus și revocarea domnului Iordache și a domnului Nicolicea. Pe noi ne-a mirat de dimineață de ce ce nu au făcut cererea de revocare și pentru doamna Carmen Mihălcescu, de asemenea tot vicepreședinte din partea PSD, ca apoi să înțelegem care a fost strategia. La ora 9 și jumătate când dumneaei a ajuns în Parlament și s-a așezat în bancă, ea ar fi trebuit să conducă Ședința de Plen de săptămâna aceasta, a spus colegilor: Îmi pare rău. Trebuie să plec. Sunt chemată de urgență la DNA. Din cât știu eu, la DNA nu te cheamă din minut în minut, în niciun caz în ziua respectivă. Au sunat-o în momentul în care s-a așezat în bancă în Plen. De ce nu s-a cerut revocarea și pentru doamna Mihălcescu? Pentru că ei aveau deja o programare ca toți cei trei vicepreședinți să fie în imposibilitatea de a conduce ședința de Plen pentru ca ea să poată fi condusă de domnul Pirtea

Pentru a putea fi revocați Nicolicea și Iordache ar fi trebuit ca în Biroul Permanent al Camerei Deputaților să se aprobe supunerea la vot în Parlament, evident că nu s-a întâmplat acest lucru. Domnul Pirtea a rămas fără șansa istorică de a conduce această sedință a Camerei Deputaților. A încercat să ia cuvântul de la tribună și să conducă ședința Parlamentului. E aberant. Nu s-a mai întâmplat de când sunt eu parlamentar.

Apoi au încercat să îl convingă pe domnul Iordache să se ridice de pe scaunul de la prezidiu ca să poată să vină domnul Pirtea să se așeze în locul lui ca vicepreședinte și să supună votului această cerere de revocare, lucru care nu s-a întâmplat.

Domnul Neagu a venit la domnul Iordache și i-a spus că vrea să i-l dea la telefon pe domnul președinte Iohannis pentru că ei se gândeau la faptul că acesta ar fi putut prelua PSD-ul. Nu știu dacă a fost o glumă sau nu, dar a fost această tentativă de a-l ridica., a explicat Lia Olguța Vasilescu în emisiunea Andreei Crețulescu, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel