Carmen Iohannis, ținută. Băsescu: O să spun ceva, pentru că am unghia în gât

Carmen Iohannis, soția președintelui României, a fost aspru criticată în spațiul public pentru ținuta aleasă în vizita oficială din Italia. Traian Băsescu a făcut o serie de comentarii privind acest subiect, luni seară, în emisiunea jurnalistului Ionuț Cristache.

Carmen Iohannis a stârnit un val de critici în rândul cetățenilor din țara noastră după ce, într-o vizită la sediul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Italiei, alături de președintele Klaus Iohannis, a purtat o rochie roz cu buline.

„O să spun ceva, pentru că am demult unghia în gât. Există o regulă de aur a protocolului la președinte și soția lui. Niciodată nu trebuie să ți se vadă degetele de la picioare. Deci nu te duci în sandale. Nu trebuie să ți se vadă coatele. Deci nu te duci în cămașă cu mânecă scurtă. Nu trebuie să ți se vadă umerii, deci nu te duci în maieu la o astfel de întâlnire. Și nu trebuie să se vadă genunchii", a spus Traian Băsescu, luni seară, la TVR1, în cadrul emisiunii România9, moderată de Ionuț Cristache.

„Standardul protocolului spune: nu se văd degetele, genunchii, coatele, umerii. E obligatoriu! Și la domnul și la doamna. Nu aș mai discuta, dar am vrut să vă spun acest lucru", a mai zis fostul președinte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel