Carmen Iohannis, scutită de prezența la Parchet. Ce spun Ciutacu și Herjeu

Radu Herjeu observă un detaliu interesant în răspunsul președintelui Klaus Iohannis atunci când a fost întrebat dacă soția sa Carmen va ajunge la Parchetul General fiind chemată să dea explicații în cazul unor bani încasați din chirii.  

Herjeu sesizează faptul că deși nu are o funcție oficială, Carmen Iohannins este scutită de prezența în fața procurorilor pentru un motiv care privește exclusiv calitatea pe care o are soțul acesteia.

"Iohannis zice că soția sa nu se va prezenta la audieri în fața procurorilor pentru că ”ne vom afla în vizită de stat” în Marea Britanie. Nu știam că și profesorii de liceu de engleză pot merge în vizite de stat!", a scris Herjeu pe Facebook. 

Ciutacu: Pur și simplu nu se duce

În aceeași notă, jurnalistul Victor Ciutacu observă faptul că regulile DNA nu se aplică și soției președintelui. "Deci cel mai mare susținător al luptei anticorupție, omul care numește șeful DNA, anunță că nevastă-sa nu merge la DNA, unde a fost citată, fiindcă are treabă în altă țară? Nu că l-a sunat cucoana pe procuror să-l roage cumva să amâne audierea, ci, pur și simplu, că nu se duce..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel