Carmen Iohannis. Povestea emoționantă a designerului său, Eli Lăslean

Designerul Eli Lăslean a îmbrăcat-o pe Prima Doamnă la dineul oficial oferit de Casa Regală la Castelul Peleș, cu ocazia zilei de naștere a Principesei Moștenitoare Margareta. 

Eli Lăslean are opt angajați și două ateliere, unul în București și unul în Arad. "Rochia a ieşit frumoasă deoarece Carmen este deosebit de frumoasă pe interior şi poartă cu mândrie hainele. Vom colabora şi pe viitor, mi-am deschis un atelier şi în Bucureşti, pentru a fi cât mai aproape de ea. Rochiile mele costă între 100 şi 1.000 de euro", a spus Eli Lăslean despre prima rochie a Primei Doamne, care a adus aprecierea designerilor, pentru Click

Eli Lăslean a povestit cum a început cariera sa în modă: "Am absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din Timişoara. Profesorii mă porecliseră arbitrul modei. N-am fost făcută membru de partid, pe motiv că-mi vindeam cartela de cantină ca să-mi cumpăr materiale pentru haine. Am lucrat o vreme la Fabrica de confecţii din Arad, care producea pentru export". 

Moartea sfâșietoare a bărbatului pe care l-a divinizat

Designerul Eli Lăslean și-a divinizat soțul, pe care l-a pierdut într-un accident de mașină, în urmă cu 17 ani. "Eram cu el în maşină, veneam spre Bucureşti, când un tir a intrat în noi. Lui i-a zdrobit capul, a murit după câteva luni. Eu m-am ales doar cu câteva zgârieturi. Nu m-am mai măritat. E greu să mai găseşti un bărbat ca Adrian. Era un adevărat domn, un bărbat care m-a încurajat în domeniul modei", spune Eli Lăslean despre soțul său. 

Fiul său, Soldatul Anului

Mândria designerului este fiul său, de 27 de ani: "Marius este sergent major în Armata Română, a fost în misiuni, inclusiv în Kosovo, iar în 2011 a fost desemnat, în urma unui concurs, Soldatul Anului. Când e plecat tremur de frică, căci mi-e teamă să nu păţească şi el vreo nenorocire". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel