Carmen Iohannis, la un eveniment important fără Klaus Iohannis-FOTO

Carmen Iohannis a fost prezentă ȋn tribune la turneul de tenis Pamira Open 2015, pentru a-l susține pe sibianul Victor Cornea, care a jucat ȋn primul tur al competiției.

VEZI ȘI: Carmen Iohannis, în rochie. Pătraru: Nu se poate așa ceva! E inacceptabil

Soția președintelui României a fost ȋnsoțită de Marius Vecerdea, antrenorul lui Victor Cornea și instructorul de tenis al cuplului prezidențial. Carmen Iohannis s-a afișat ȋn tribune ȋntr-o ținută sportivă: numai ce ȋși terminase sesiunea de antrenament, supravegheată atent de instructorul de tenis Marius Vecerdea. Dacă se ştie că președintele practică ocazional tenisul ȋncă din 2010, la baza Pamira din Sibiu, Prima Doamnă cochetează cu tenisul de aproximativ 5-6 luni, susținând cursuri de inițiere de două ori pe săptămână, tot la aceeași bază sportivă.

Conform spuselor instructorului de tenis al cuplului prezidențial, Klaus Iohannis nu a jucat niciodată tenis ȋmpreună cu Prima Doamnă, chiar dacă se antrenează la aceeași bază sportivă din Sibiu.

"Nu joacă tenis ȋmpreună. Joacă ȋmpreună ȋn sensul de paralel. Ȋn general, ȋn tenis, până nu există o apropiere de nivel rezonabilă, e complicat să joci ȋmpreună. Acesta este motivul pentru care nu au jucat. Mai durează cel puțin un an de zile, până când Prima Doamnă poate să se apropie de un nivel ȋn care să joace tenis ȋmpreună cu domnul președinte. Tenisul e complicat ȋn primul an, primii doi ani se ȋnvață un pic mai greu. Cam acesta este motivul", explică Marius Vecerdea, scrie Turnul Sfatului.

Mai multe imagini puteți găsi aici

Sursa foto: FOTO: Silvana ARMAT/Turnul Sfatului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel