Carmen Iohannis, decizie surprinzătoare. Din nou la cursuri

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, vrea să predea în continuare Limba engleză la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, motiv pentru care aceasta a depus o cerere în acest sens la secretariatul instituției de învățământ, optând pentru o jumătte de normă.    

Soția președintelui Klaus  Iohannis, Carmen Iohannis, se întoarce la catedră pentru a-și ține orele de engleză odată cu începerea anului școlar 2015-2016.

Consiliul de administraţie al liceului a analizat ieri cererea formulată de profesoara Carmen Iohannis şi a aprobat ca aceasta să predea în continuare la liceul sibian. "Cum doamna Iohannis are peste 25 de ani vechime şi gradul 1 didactic, legislaţia îi poate permite să aibă o normă de 16 ore săptămânal. Aceasta a optat pentru o jumătate de normă, iar conducerea a aprobat 8 ore, deci rămâne cu două clase. Urmează să stabilim care este orarul, însă cred că profesoara Iohannis va veni două zile pe săptămână la ore", a declarat Gabriel Negrea, directorul Colegiului Naţional Gh. Lazăr din Sibiu, cietază libertatea.ro.

Surpriză pentru Lili Ruse pe Valea Oltului: Auziți, domnu' Iohannis...

El a mai precizat că nu poate dezvălui mai multe amănunte în privinţa programului lui Carmen Iohannis, din motive de securitate.

Este ştiut faptul că soţia preşedintelui ţării preferă să vină pe jos la şcoală, dar şi faptul că ofiţerii SPP care îi asigură protecţia au impus anumite reguli de securitate la liceul din centrul istoric al Sibiului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel