Carmen Iohannis, criticată pentru ținuta de la investirea lui Klaus Iohannis

Rochia purtată de Prima Doamnă la investirea președintelui ales, Klaus Iohannis, a stârnit comentarii și comparații cu ținutele purtate de soții de președinți la evenimente oficiale.

Carmen Iohannis a purtat, duminică, la ceremoniile de la Parlament şi Palatul Cotroceni, o rochie scurtă, mult deasupra genunchilor. În plus, materialul era cu găurele, ceea ce a lăsat să se vadă căptuşeala de dedesubt, care era chiar mai scurtă decât rochia.

Acest lucru a atras unele critici din partea publicului. Au apărut chiar şi comparaţii cu alte prime-doamne şi tinutele purtate de ele la evenimente oficiale. Codul de ţinută pentru soţiile de preşedinţi spune că la astfel de ceremonii, care au loc ziua, rochia purtată de prima-doamnă trebuie să fie până la genunchi, în niciun caz mai sus.

Citește și: Carmen Iohannis comparată de Iulia Albu cu Michelle Obama

La doamna Carmen Iohannis, "ținuta este nepotrivită pentru aceasta ocazie, atat din punct de vedere cromatic, cat si din punct de vede al croiului. Rochia trebuia sa fie cel putin doua palme mai lunga si cu maneci trei sfarturi, sau chiar lungi si obligatoriu de culoare inchisa, datorita solemnitatii. La ceremoniile de acest fel se impune un dress code clar, fara nicio portita de iesire. Adica nu merg inovațiile. În plus, rochia pe care a purtat-o doamna Carmen Iohannis are o alura văratică", a explicat stilistul Adina Buzatu pentru libertatea.ro.

Carmen Iohannis este cunoscută ca fiind una dintre cele mai elegante și frumoase prezențe dintre soțiile politicienilor români. Totuși, ținând cont  că evenimentul de duminică a fost primul de acest nivel la care Prima Doamnă a participat, trebuie să-i acordăm un vot de încredere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel