Carmen Iohannis: Aș vrea să mă mut la București, dar nu am unde locui

Carmen Iohannis, soția președintelui României, a declarat că deocamdată nu ia în considerare varianta mutării la București pentru că nu are unde să locuiască.

Ea a arătat că își dorește să fie în continuare profesor, măcar pentru jumătate de normă". Soția șefului statului a adăugat că îi este greu să facă naveta Sibiu-București, dar deocamdată nu are unde să se mute.

"Când o să avem un loc al nostru o să ne gândim, dar deocamdată nu avem unde sta. (...) Trebuie să mai așteptăm un pic", a spus Carmen Iohannis, întrebată dacă intenționează în viitor să se mute la București, potrivit Agerpres.

Soția președintelui a explicat că încearcă să se obișnuiască cu rolul de primă doamnă, un rol interesant dar și foarte greu și a afirmat că întâlnirea cu oamenii îi dă emoții pozitive și foarte plăcute.

Iohannis, întâlnire cu Merkel: Contăm pe sprijinul Germaniei pentru intrarea în Schengen

Carmen Iohannis a catalogat vizita din Germania drept superbă: "Berlinul este un oraș foarte frumos. Faptul că sunt atâția români în Germania este un lucru important pentru noi. Ne dorim să le meargă bine celor de aici și poate, cândva, să se întoarcă acasă".

Carmen Iohannis a afirmat că nu a mers în vizita oficială efectuată de președintele Iohannis în Republica Moldova deoarece avea ore, dar și pentru că nu era cazul să fie prezentă.

"Deocamdată n-am început exact cu activitatea, însă promit că o să încerc să fac ceva și pentru cei de acasă și pentru cei de afară, cât îmi stă în putință. Mi-ar plăcea să mă implic în educație și susținerea tinerelor talente, de ce nu?", a spus Carmen Iohannis, care a participat alături de șeful statului la întâlnirea cu reprezentanții comunității românești din Germania organizată la Ambasada României la Berlin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel